A Max BMW Motorsport nevű cég neve mindent elárul arról, mivel is foglalkoznak. A több telephellyel is rendelkező cégnél fedezték fel azt, hogy a gyár az R90S veterán motorkerékpár (1973-76 között lehetett megvásárolni az Egyesült Államokban) összes alkatrészét újonnan meg lehet vásárolni. ezt követően már csak egy elhatározás kellett, no meg némi munkaidő.

Miután sikerült összegyűjteni az összes darabot, mindössze négy nap alatt végeztek a szakemberek a nagy munkával, egészen pontosan december 16-20 között készült el a nagy mű, a gyári új veterán motorkerékpár.

Néhány kérdés persze megválaszolatlan marad, úgymint pontosan mennyi pénzbe is kerül egy ilyen építés. Egyfelől az az alkatrészeket egyenként megvásárolni sokkal drágább mulatság (már csak a külön-külön csomagolás és az egyenkénti szállítás miatt), mint egy komplett motorkerékpárt vásárolni, illetve az se derül ki a Max BMW Motorsport történetéből, milyen alvázszámot kapott a jármű.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!