Az új BMW C 600 Sport és BMW C 650 GT a motorkerékpárok előnyös menettulajdonságait ötvözi a robogók közismert fordulékonyságával és magas szintű komfortjával, a két maxi-scooter a BMW Motorrad berlini gyárában készül.

A C 600 Sport a sportos motorozási stílusú vásárlók igényeit hivatott kielégíteni, a C 650 GT viszont azokét, akik a kényelmet és a túraalkalmasságot helyezik előtérbe. 647 köbcentiméter a C 600 Sportban és C 650 GT-ben dolgozó új fejlesztésű, soros kéthengeres motor hengerűrtartalma, mindkét modellben 60 LE a teljesítménye és 66 Nm a maximális nyomatéka. Mindkét esetben CVT váltót használnak. Katalizátorának és lambda-szondájának köszönhetően a C 600 Sport és a C 650 GT már most teljesíti a majd csak a későbbiekben hatályba lépő Euro 4 környezetvédelmi normát.

A városi létben segít az elöl-hátul 115 mm-es rugóút, a nagy kerekek, az elöl két, hátul egy darab 270 mm-es átmérőjű féktárcsa, amelynek használatát blokkolásgátló felügyeli. A C 600 Sport és a C 650 GT a BMW Motorrad első két modellje, amelyekhez rendelhető extraként LED-es nappali világítás.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!