Mikhail Smolyanov számítógépen tervez különféle járműveket, amelyek általában megmaradnak a virtuális valóságban. Ilyen a legújabb alkotása is, a Solifague HD 110 elnevezésű motorkerékpár, amely annyiból különleges, hogy meglepően reális.

Arról van szó, hogy egy Harley-Davidson motorkerékpárt látott el olyan karosszériával, amely megjelenésében a Zisz 110-es luxusautót idézi. Ennek megfelelően nem csak csillogó krómot, de rengeteg vörös grafikai elemet is alkalmazott a feketére fényezett karosszérián, amivel nem árt vigyázni. Az első sárvédőn lévő, a szélben lobogó vörös zászlót idéző dísz például komoly sérüléseket tud okozni, főleg, hogy a „tartórúd” végét kihegyezték.

A hátsó sárvédő formája is a szovjet limuzint idézi, a kétoldalt elhelyezett hátsó lámpák is onnan származnak. Annyiból illik a Harley-Davidsonhoz ez az átalakítás, hogy a motorkerékpár technikailag alig változott az ötvenes évek óta, szóval korhű az új karosszéria. A Solifague HD110 virtuális terv, de elméletileg gond nélkül megvalósítható a gyakorlatban is.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!