Elismerjük, borzasztó idegesítő tud lenni, mikor az ember az úton beragad mondjuk egy traktor mögé, és sokáig előzni sem tud a forgalom miatt. De az biztos, hogy az alábbi a legrosszabb megoldás, amit ilyen helyzetben tenni lehet.

Az egész itt is csupán abból indult, hogy egy sofőr beszorult hosszabb időre egy traktor mögé. Mikor pedig megnyílt a lehetőség, gyorsan előzött.

Itt akár véget is érhetett volna a történet, maximum magában még morgolódhatott volna egy kicsit az autós, de hát mit lehet tenni? Valahogy a traktornak is el kell jutnia A-ból B-be.

Igen ám, ez a sofőr azonban a lehető legborzalmasabb módon akarta megleckéztetni az őt lelassító traktorost: egy büntető fékezéssel, amiből azonnal tömegbaleset lett.

Először is, bár a traktor vezetője villámgyorsan félrekapta a kormányt, esélye sem volt olyan gyorsan lassítani, mint ahogy azt a személyautó tette, így elkapta a büntetni vágyó kocsit.

Igen ám, de közben mellé ért az őt előzni akaró, teljesen vétlen autó is, amelyen így tulajdonképpen átment a traktor.

Nem gondoltuk, hogy ezt 2019-ben még mondani kell, de ahogy a videó is bizonyítja, a büntető fékezés sosem lehet megoldás! Pláne, ha egy traktor az „ellenfél”…