Múltidéző gépeket kínál a Royal Enfield motorkerékpár-gyártó, amely most egy lépéssel továbbment a retrónál, és régi stílusban átépített motorkerékpárokat készített a Biarritzban megrendezett Wheels and Waves fesztivál számára.

A Mo Powa néven futó gépnél a gyorsulási versenyeket és a Mad Max filmek világát egyesítették, alaposan átszabták a megjelenést a nyújtott hátsó villával, a Classic 500-as blokkját benzinbefecskendezéssel és turbófeltöltővel alakították át. Türkiz-rózsaszín fényezéssel és sportkipufogóval teszik teljessé az átépítést.

A Continental GT motorkerékpár alapján közúti-terepgépet hoztak össze, bütykös gumikkal, szándékosan rozsdás üzemanyagtankkal. Itt a legnagyobb műszaki átalakítást a benzintartály tetejéig kivezetett szívócső jelenti, aminek hála átlag feletti a gázlómélység. A gyári fényszóró helyére egy pajzs került, amelynek egyik felén a dupla projektoros lámpa, a másikon egy akciókamera-tartó kapott helyet, így az ember rögtön rögzítheti is a kalandjait.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!