A Cadillac számára épp holtidő van a CTS-V-vel kapcsolatban, amióta elkészült a kupé változat, nagyon nincs hír a sportos modellekről. Az állóvizet épp ezért motorépítéssel kavarja fel az amerikai cég, ráadásul rögtön két choppert is rendeltek.

Az American Chopper sorozatban szereplő cégek, az egymással épp nembeszélek viszonyban lévő Orance County Choppers és Paul Jr Designs egy-egy motort épített. Az eredmény mindkét esetben fekete fényezés és rengeteg króm, de ezen nem szabad csodálkozni, hiszen a Cadillac ilyen autót bocsájtott inspirációként a motorépítők rendelkezésére. A fiatalabb Teutul motorja egy kicsit jobban idézi az autót.

Paul Teutul Jr. motorján több részlet utal az autóra Paul Teutul Jr. motorján több részlet utal az autóra

Mindkét chopper egyébként kiállítási darab, azaz nem igazán alkalmas a közúti közlekedésre, ellenben nagyon jól mutatnak. Az American Chopper sorozatot készítő Discovery Channel a Cadillaccel közösen egyébként mindkét motorkerékpárt jótékony célra, a Cure Duchenne alapítvány kapja a bevételt. Július 31-ig lehet licitálni, az árverés weboldalán a látogatószámok, kedvelők száma és az elért ár alapján az emberek jobban kedvelik Paul Jr. motorját.

Paul Teutul Sr. choppert készített - néhány autós utalással Paul Teutul Sr. choppert készített – néhány autós utalással