Forrósodik a hangulat az OCC műhelyében: hosszú évek folyamatos vitái és pereskedései után a Teutulok külön utakon folytatják. Míg az idősebb Paul tovább építi világhírű verdáit az OCC-ben, fia alig pár háznyira tőle nyit konkurens műhelyt Paul Junior Designs néven.
A Teutulok szokásos családi viszályai az új évadban váratlan fordulatot hoznak. Ifjabb Paul, miután száműzik abból az üzletből, amelynek a felépítésében ő is segített, új vállalkozásba kezd: a Paul Junior Designs a gyökerekhez tér vissza, és a régi módszerekkel akarja újraéleszteni azt a Teutul-varázst, amely akkor veszett el, amikor az OCC üzlet kezdett túl naggyá válni.

A vadonatúj epizódokban láthatjuk, amint ifjabb Paul a Ground Zero területén bejelenti élete eddigi legnagyobb vállalkozását: az emlékmű által ihletett motor építésével bízzák meg. A műhelyek közötti elsőségért azonban küzdenie kell, az OCC ugyanis az új évadban is neves ügyfeleknek dolgozik: többek között Donald Trumptól egy aranyszínű motor készítésére kapnak megbízást. Az egyik megrendelőnek még egy háromkerekű motort is építenek, a Halálos fogás két kapitányának pedig egyedi kialakítású, a rákhalászat motívumaival díszített gépet készítenek.

Egy feszült hangulatú epizódban vetélytársuk, Jesse James hármas versenyre hívja az OCC-t és a PJD-t. A Teutul család történetének egyik legdrámaibb pillanatában idősebb Paulnak édesanyja elvesztését is fel kell dolgoznia. Azt reméli, hogy a nehéz idők végre összehozzák a családot, de fiaitól nem kap pozitív visszajelzést. Vajon sikerül elsimítani a régi ellentéteket, és az új évad vége elhozza a Teutulok egyesülését? Az új epizódokban erre is fény derül.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!