Szigorúan a városi közlekedési igényekre szabta legújabb járművét a Honda, a kínai leányvállalatának, a Wuyang Hondának a kínálatában jelent meg a U-Go elnevezésű elektromos robogó. Alapesetben a hátsó kerékagy-villanymotor 1,09 lóerős, amivel 43 km/órás csúcssebességet tud elérni a mindössze 83 kg tömegű szerkezet, az 1,44 kWh kapacitású akkumulátorral 65 km-es a maximális hatótávolság.

Felár ellenében lehet kérni erősebb, 1,63 lóerő teljesítményű hajtómotort is, ezzel már 53 km/órás csúcssebességet tud elérni a Honda U-Go, az akkumulátor alapesetben itt is 1,44 kWh kapacitású, de ahogy az alapmodellnél, itt is van lehetőség egy kivehető – otthon/irodában tölthető – 1,44 kWh kapacitású második egység berakására is, amivel megduplázható az elérhető hatótávolság; ennek behelyezésekor azonban megtelik az ülés alatti 26 literes tároló. Extraként kérhető az ülés és a kormány közé berakható tárolódoboz.

A Honda U-Go alapára 7499 jüan, azaz 350 ezer Ft, az erősebb változatért 7999 jüant, azaz 370 ezer Ft-ot kell fizetni; egyelőre nem tervezik a konstrukció Kínán kívüli forgalmazását.