Lefelé bővíti a kínálatát Kínában a BYD, a Dinasztia sorozaton belül jön a Yuan Up, ami egy 4310 mm hosszú, 1830 mm széles és 1675 mm magas szabadidő-autó 2630 mm-es tengelytávolsággal – ami a mifelénk forgalmazott autókhoz hasonlóan a cég E-Platform 3.0 műszaki alapjára épül. Belépőmodellről lévén szó az indulóár 100 000 jüan, azaz 5 millió Ft.

Ezért a pénzért 95 lóerős hajtómotort és 32 kWh kapacitású akkumulátort adnak, amivel 301 km a kínai szabvány szerinti hatótávolság, elérhető még 45,1 kWh kapacitású akkumulátor és 177 lóerős hajtómotor is, a maximális hatótávolság a kínai szabvány szerint 401 km. Elöl MacPherson rugóstagos, hátul csatolt lengőkaros felfüggesztést használnak, egyelőre nincs tervben összkerékhajtású változat. A műszerfalon lévő képernyők sem akkorák, mint a márka többi autójában, a kormány mögött egy 8,8 colos képernyő tájékoztat, a forgatható központi érintőképernyő 12,8 colos képátlójú.

Ahogy azt a BYD többi autójában megszokhattuk, fizikai kapcsolókat az irányválasztó kapcsoló mellett találunk, magasabb felszereltségnél itt van az indukciós telefontöltő, csúcs szinten még fel-a-fejjel kijelzőt is adnak. A kínai márkakereskedésekben már ott vannak a BYD Yuan Up első példányai, de egyelőre csak a megrendeléseket gyűjtik, részletes árlista majd márciusban lesz.