Ha lehet hinni a híreknek, a jelenlegi producer-cég által készített 25. Bond-film forgatása nem a tervek szerint halad, ennek ellenére az Aston Martin büszke arra, hogy a képzeletbeli titkosügynök következő kalandjában a Valhalla is szerephez jut – egy Rapide E, egy DB5-ös és egy V8 Vantage mellett.

Hamarosan három középmotoros szuperautót is piacra dob a brit cég, a Valkyrie nevű V12-es szívómotorral szerelt gép lesz a legexkluzívabb, a következő lépcsőfok pedig a tanulmányként AM-RB 003 néven bemutatott, most pedig Valhalla névre keresztelt autó lesz. V6-os biturbót használó plug-in hibrid hajtás dolgozik majd 1000 lóerős rendszerteljesítménnyel. Nem lesz olcsó a mulatság, 1,5 millió fontos alapárról szólnak a hírek, illetve mindössze 500 példányos sorozatnagyságról, amelyet 4-5 év alatt érnek majd el.

A magas vételárat olyan dolgokkal indokolják, mint a NASA által a repülőgépek számára fejlesztett, vezérelve deformálódó légterelők, illetve a 3D nyomtatást is számos helyen használják majd a kisszériás gyártásnál.