Ahhoz már hozzászoktunk, hogy ha mutatnak egy látványos vázlatot egy újdonságról, a végeredmény valahogy mégis visszafogottabb lesz. A Honda Civic Wagon úgy látszik kivételként erősíti a szabályt, hiszen a pontosan úgy néz ki, ahogy azt felskiccelték pár hónappal ezelőtt.

Mindössze annyi változást látni, hogy egy kicsit mintha nagyobb lenne az oldalablak felülete a rajzon látotthoz képest, ami egyfelől nem csúfítja el a megjelenést, más részről igenis pozitív dolog. A lefelé kanyarodó tető miatt nem lesz tökéletes a hátralátás, de az ötajtósnál még így is sokkal jobb lesz a helyzet.

Egyébként a Honda Civic Wagon tanulmány orra mintha már a modellfrissítést vetítené előre, de még nem döntötték el a tervezők, hová kerüljön a LED-es menetfény: a ködlámpánál és a fényszóróban is találunk egy-egy párat. A motortérbe egyébként a modellsorozat legújabb erőforrását, az 1,6 literes i-CTDi dízelmotort szerelik 120 LE/300 Nm maximális teljesítménnyel. Ősszel várható a sorozatgyártású autó bemutatása, és nem sokkal később a forgalmazás is megindul majd.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!