Ismerjük meg a nagymenőket négy keréken: a három szenvedélyes olaszt és használtautó-vállalkozásukat, a Broadway Motorst. Mikey, Tommy és Mario gyerekkoruk óta az autók megszállottjai. Mindig arról álmodoztak, hogy egyszer majd autókat gyűjtenek és árulnak. Némi maffiás közjáték után megvalósítják álmukat, és az autónepperek mintapéldáivá válnak. Bár ránézésre talán nem látszik, ez a három férfi mindent tud, amit az autókról tudni kell: vásárlásuktól, javításuktól és eladásuktól kezdve a hanyag szerelőkkel való vitákon és a rafinált ügyfelek kezelésén keresztül a klasszikus autók gyűjtéséig, felújításáig és értékesítéséig. A Discovery Channel sorozatából mindent megismerünk, amit erről a szakmáról tudni érdemes. A Turbó vasárnapokon, délelőtt 11 órától lehet nézni a műsort.

Az „Autókereskedők” régóta az autókedvelők kedvence, hiszen minden szóba kerül benne, amit egy autó vásárlásához, javításához és mindennapos élvezetéhez tudni érdemes. Mike és Edd klasszikus, öreg autókat vásárol, hogy felújítás után haszonnal adja el azokat. Feltéve, hogy feltételezzük, hogy az ember megspróolja a munkadíjat, és némely márkaszervizt is megszégyenítő szerszámkészlettel rendelkezik.

Nem kell azonban szakértőnek lenni ahhoz, hogy gyönyörködhessünk ezekben a fantasztikus autókban, amelyek a szemünk előtt nyerik vissza régi fényüket. A két férfi meseszép járgányokon dolgozik az új, kilencedik évadban is. A kezdő epizódban rögtön egy Dodge Chargert vesznek kezelésbe, azt az autót, amely a Hazárd megye lordjai című klasszikus sorozatból lehet ismerős. A későbbiek során egyaránt feltűnik az ír csoda, a DeLorean DMC-12 sportkocsi, a stílusos Chevrolet 3100 pickup, s minden idők egyik legkecsesebb német autója, a Volkswagen Karmann Ghia. A páros keze közé kerül a retro amerikai filmek egyik legtöbbet használt kelléke, a Chevrolet Bel Air is. Kövesse az „Autókereskedők”-et vasárnaponként 12.00 órakor a Discovery Channel műsorán.

Az Autókereskedők új évada a Turbó vasárnapokon látható, amikor további népszerű autós sorozatokat mutat be a Discovery Channel, mint a South Beach-i klasszikusok, az Amerikai hotrodok és az Autóépítők.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!