Formabontó megjelenésével hatalmas sikernek bizonyult a Range Rover Evoque típusa, de úgy tűnik, a vásárlók között szép számmal vannak olyanok, akik még többet szeretnének. Genfben debütálnak az autók.

A márkánál hagyományosan a tényleg minden földi jóval felszerelt modellek kapják az Autobiography nevet, nincs ez másként ennél sem. Ezen felül még új hűtőráccsal, légterelőkkel, kristály-szerűen csillogó lámpákkal szabják a megjelenést, no és nem szabad megfeledkezni az első sárvédőkön elhelyezett jelvényekről sem.

Újdonság, hogy immár Autobiography Dynamic néven most már van egy dinamikus luxuskivitel is. Ennél a 2,0 literes, benzines turbómotor teljesítményét 240-ről 285 lóerőre növelik, a maximális nyomaték immár 400 Nm. Feszesebb hangolású a felfüggesztés, és a számítógéppel vezérelt összkerékhajtás is dinamikusabb kanyarvételre lett belőve, amelyet a közvetlenebb áttételezésű kormányzással és a nagyobb teljesítményű fékekkel nyugodtan kihasználhat a sofőr. Nem sokkal a Range Rover Evoque genfi premierjét követően elérhetőek lesznek az Autobiography modellek.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!