Karácsony előtt az ügyvezető még többmillió eurós befektetésekről nyilatkozott, ma már nem találjuk a nevét a cég weboldalán. A belga Creacorp tulajdonában lévő, két németországi gyárral is rendelkező BBS számára nem sok jóval kecsegtet a jövő.

A Ronal AG ugyan tárgyalásokat folytatott a céggel egyik gyárának megvételéről, de jelenleg még csak informális szakaszban tartanak az egyeztetések. A csődvédelmet bejelentő közlemény szerint a BBS vissza akar vonulni a beszállítói piacról, és a motorsport/exkluzív tuning felnik piacára kíván koncentrálni, annak ellenére, hogy a tömegtermelés adta forgalmának 65 százalékát. Jelenleg senki nem tud semmi biztosat a cég jövőjével kapcsolatban, az újabb csődvédelem mindenki számára meglepetést jelentett.

Váratlanul csődöt jelentett a BBS felnigyár Váratlanul csődöt jelentett a BBS felnigyár

A BBS 2007-ben egyszer már csődvédelem alá került, akkor vásárolta meg a jelenlegi tulajdonosa. Akkor a túlzottan nagy mértékű nemzetközi expanzió miatt ingott meg a cég pénzügyi helyzete, amelyből csak a munkavállalók kétharmadának elbocsátást követően tudtak kijönni.