A március elején megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon a Suzuki standjának középpontjában az új Swift Sport tanulmánya áll majd.

Nagyon sokat nem árul el az újdonságról a figyelemfelkeltőnek szánt egy darab fénykép, amelyen szemből látható az autó. Annyi már kivehető, hogy sokkal nagyobb légbeömlő nyílásokat vágtak a lökhárítóba, a tető hátulján vasalódeszka-méretű szárnyat találunk, és dupla-kerek optikás, fekete betétes fényszórókat kap majd a kiállított tanulmány. Ezek az elemek azok, amelyek a végleges változaton is megtekinthetőek lesznek, a nagyon áramvonalas, de kis méretű külső tükrökről majd le kell mondani – szerencsére. Van, amikor a megjelenésnél fontosabb a gyakorlati használhatóság.

Tanulmányként már ott lesz Genfben az új, Magyarországon gyártott Swift Sport Tanulmányként már ott lesz Genfben az új, Magyarországon gyártott Swift Sport

A végleges változat szalon-premierje Frankfurtban lesz majd az ősszel, azonban abból kiindulva, hogy az autó forgalmazása már októberben megindul, elképzelhető, hogy már hamarabb lesznek róla pontos információk, és a sorozatgyártása is megkezdődik majd Esztergomban.