honda1

Egy időben nálunk is elérhető volt a Honda City nevű típus, újabban Dél-Kelet Ázsia legnépszerűbb lépcsős hátú kisautójaként gyűjti a babérokat. Azonban a konkurencia nem pihen, így most óvatosan hozzányúltak a City megjelenéséhez is. A hűtőrács króm léce belenyúlik a fényszórókba, széria a LED-es menetfény, felár ellenében teljesen LED-es fényszóró is kérhető. Átalakult a légbeömlő formája alul, és a feláras ködlámpa is LED-es technológiára váltott.
honda2
Az utastérben egy új, sötétszürke belső hangulat és üléskárpit jelenti a változást, illetve az átalakított középkonzolon helyezkedik el a feláras, két DIN méretű érintőképernyős fejegység. Thaiföldön egyedüli motorként 1,5 literes, 117 lóerős négyhengerest kínálnak, ami 117 LE/146 Nm teljesítményű és E85-ös üzemanyaggal is gond nélkül megy. Alaphelyzetben 5-ös kézi váltó, felár ellenében fokozatmentes automata csatlakozik hozzá.

honda4

A Mobilio nevű egyterűnél teljesen átalakították a megjelenést az A oszlop előtt, itt az aktuális családi megjelenéshez igazították a vonalakat és a krómos hűtőrácsot. A motorokhoz nem nyúltak, de a felszereltséget bővítették, immár az összes példányban lesz blokkolásgátló, aki pedig megfizeti a CVT váltó felárát, annak már menetstabilizálót is adnak.

honda5

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!