Európa-szerte egységes, modern megjelenést kapnak a Vredestein és az Apollo gumiszervizek, és lesznek közös bázisok is; az első, már az új minőségi és megjelenési követelményeknek megfelelő szervizt Budapesten adták át – Vredestein márkára hangolva.

Aki beírja a navigációjába a III. kerületi Szabadság utca 2. szám alatti címet, az nagyot fog csalódni, hiszen egy zsákutca végére viszi a készüléke. Az új építésű szerviz bejárata a Szentendrei út felől nyílik, a kifelé vezető oldalon, nem sokkal a Mátyás király út után, és tessék vigyázni a járda melletti apró füvesített területre; a sajtótájékoztatóra igyekvő emberek közül többen is egyszerűen ráparkoltak erre.

A Vredestein magyarországi jelenléte úgy indult, hogy Bécsből 100 darab téli abroncsot hoztak Magyarországra 24 évvel ezelőtt. Azóta azt a filozófiát vallják, hogy az ügyfelekkel kapcsolatot ápoló cégekre és szervizekre koncentrálnak, ennek köszönhető a mostani fejlesztés is. A Római Gumi Kft. a Vredestein abroncsgyár segítségével készítette el az épület terveit, majd ezt követően húzták fel rekord idő alatt a három állásos szervizt. Európában a következő hetekben 6 országban 7 ilyen Vrdestein és Apollo szerviz nyílik meg, amelyek a megszokott szolgáltatásokon felül olyat is nyújt, hogy az adott abroncsmárka megjelenésével ellátott autót a szerviz rendelkezésér bocsát az abroncsgyár, és azt a műhelyvezető döntése alapján egy ügyfél megkap arra az időre, amíg autóját szerelik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!