Hiába számít még új modellnek a piacon, és fogy kellő darabszámban a Hyundai ix35-ös kompakt szabadidő-autó, nem kerülheti el a sorsát. A hamarosan érkező Santa Fe az új irányadó modell a dél-koreai márka kínálatában, ehhez igazodik a kisebb SUV is.

A hatalmas hűtőrácsot krómozott pálcákkal töltik meg, a kerek ködlámpák helyett a betét formájához igazodó darabok kerülnek a lökhárító alsó részére, és utóbbiak körül már nincs króm keret – cserébe ott a LED-es nappali menetfény a ködlámpa peremén. A Dél-Koreában mindenféle álcázás nélkül lefényképezett felfrissített ix35-ös az oldalán olvasható felirat szerint tüzelőanyagcellás, azaz elektromos hajtású példányt. Ez azonban várhatóan csak kísérleti céllal épül, műszakilag nem várható változás a Hyundai ix35-ös esetén. A Dél-Koreában, az utcán lefényképezett új Santa Fe bizonyítja a legjobban, hogy mennyire hasonlatos lesz az ix35-ös a nagytestvérhez a minimális beavatkozásnak köszönhetően.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!