Nem teljesen tiszta. Egyfelől a szituáció, másfelől annak főszereplői, akik valamiért egy trolihoz kötve próbálják meg mozgásra bírni Ladájukat. Nem az akkumulátor merült le, hanem valami egyéb baj lehet az autóval, ami egy buszmegálló közepén adta meg magát.

Összesen hárman utaztak az autóban, azonban az összetett intelligenciájuk is csak arra elég, hogy kiötöljék: a trolival vontatjuk el az autót a szervizbe. Az elhatározást követő tett bármelyik Benny Hill Show-ban megállná a helyét, a megállóba érkező troli hátuljára hurkolják a vontatókötelet, és már indul is az ingyenmenet. Azonban a két jómadár már nem tud visszaugrani az autóba, amelynek sofőrje levette a gyújtást, úgyhogy a blokkolt kormányzásnak köszönhetően a fuvarra várakozó taxit találják meg igen szép tempóval – a buszsofőr nagyon nem is vette észre a dolgot, de ahogy az orosz trolik indulnak a megállókból, ezen nem lehet csodálkozni. A rendőrök meg azonnal lekapcsolják a triót – vajon a tömegközlekedés jegy nélküli igénybevételéért is megbüntetik őket? Megérdemelnék…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!