Még 2019-ben jelentette be a Bentley, hogy tucatnyi új példányt épít a múlt század húszas éveiben a versenypályákat uraló, a feltöltő nyomán egyszerűen Blowernek nevezett autóból. Pillanatokon belül elkapkodták az autókat, a vásárlók pedig épp most konzultálnak a Mulliner műhely szakembereivel, hogy a legapróbb részletekig megbeszéljék az általuk megrendelt autó kinézetét. A gyár most végzett az autók 3D-s felmérésével, amely nagy segítség lesz majd az alkatrészek újragyártásánál, például nyomtatással könnyen lehet majd öntőformákat készíteni, satöbbi.

Azonban nem mindenki örül annak, hogy a legendás típusból 12 új példány készül, a klasszikusok tulajdonosai közül többen közvetlenül Adrian Hallmarknak, a Bentley vezetőjének küldtek levelet, amelyben tiltakozásukat fejezték ki a projekt miatt. Többek között Ralph Lauren, Lord Bamford, Evert Louwman és William Connor írta alá a levelet, amelyben arra panaszkodnak, hogy az új autók megjelenése miatt az ő autóiknak az értéke csökkenni fog, nem csak anyagi, hanem erkölcsi tekintetben is, mert nem fogják azt a különleges csodálatot érezni autójuk iránt arra ránézve, mint manapság.

A Bentley számított hasonló reakciókra, de számos érdekelttel (veterán Bentley tulajdonosok, felújítók, specialisták, a Bentley Drivers Club és a Benjafield Club válogatott tagjai) végzett konzultáció alapján úgy ítélték meg, hogy nagyobb lesz a pozitív hatása a 12 Continuation Series autónak, mint a negatív. Arról is biztosították a tiltakozókat, hogy az újragyártott Bentley Blowerek színkombinációja eltér majd az eredetiektől, így a hozzáértők számára egyértelmű lesz, hogy utánzatot látnak.