Azoknak a kempingautóknak a táborát gyarapítja a Hymer által készített Crosscamp, amelyeket a hétköznapok során is gond nélkül lehet használni, tehát 2 méter alatt marad a teljes magasságuk, és alaphelyzetben az utasterük is változatlan. Azonban a hátsó ülések átalakításával két felnőtt fekvőhelyet lehet kialakítani, a felhajtható tető alatt két gyermek aludhat.

A hátsó padló sínrendszere különféle belső konfigurációkat tesz lehetővé, egyes- vagy kettős üléseket, konyhamodult, kerékpárszállítót is el lehet helyezni, a két első ülés közé extra hűtőládát lehet kérni. A konyhamodul a baloldali tolóajtón keresztül kivehető, így akár az autón kívül is lehet használni a 2,8 kg-os gázpalackkal, friss- és szürkevíz-tartállyal rendelkező konyhát, nem kell a kis térfogatú belsőt megtölteni az ételszaggal.

Németországban a Toyota márkakereskedésekben lehet megvásárolni a Toyota Proace Verso Crosscamp-et, 1,5 (120 LE) vagy 2,0 literes (150 vagy 177 LE) dízelmotorral, az alapár 42 999 euró, azaz mintegy 13,5 millió Ft.