Tovább folytatja eddig is hosszú útját a tökéletes vezetési élmény elérése felé a Nissan GT-R, a 2024-es modellévre finomítottak az aerodinamikai csomagon, csökkentették a zajt és a vibrációt az utastérben, és ezzel párhuzamosan a motorhangot is finomították. Új a kínálatban a Premium Edition T-Spec változat, a betűvel a Trend és Traction szavakra utalnak, egyedi futóműhangolást és karbon-kerámia fékeket kap ez a modell.

A Nissan GT-R Nismo esetén még több karbon-légterelőt helyeznek el a karosszéria különféle pontjain, áthangolták a felfüggesztést és az első tengelyre is részlegesen önzáró differenciálművet tesznek. Átalakították a Recaro kagylóüléseket, amelyek jobb oldaltartást és komfortot biztosítanak. A Nismo Special Edition-nél a többlet a szellőzőnyílásokkal rendelkező, látható karbon motorháztető.

Nem változott a 3,8 literes V6-os biturbó, amelynek teljesítménye 570 LE (6800/perc), nyomatéka 637 Nm (3300-5800/perc), a Nismo változatnál egyedileg kiegyensúlyozott belső alkatrészeket használnak (dugattyúgyűrűk, hajtókarok, főtengely), ennél a teljesítmény 600 LE (6800/perc), a maximális nyomaték 652 Nm (3600-5600/perc). Japánban 2023 tavaszán indul a megújult Nissan GT-R forgalmazása, a Nismo változatot a nyáron kezdik el kiszállítani.