Eddig csak a 245 lóerős alapszinten volt elérhető a Competition Plus nevű megjelenési csomag, ami mostantól már a 320 lóerős TTS modellnél is választható. Ebben LED-es fényszórók, pirosra fényezett féknyergek, 20 colos felnik, fekete karosszériadíszek és fix hátsó szárny található, a Chronos szürke, Glacier fehér, Tango vörös és Turbo kék színnel érhető el.

Az utastérben fekete Nappa-bőr kárpitot találunk piros vagy kék díszvarrással, dombornyomással kerül az S logó az első fejtámlákra. Karbonnak látszó betéteket kap a műszerfal, a váltógomb jól tapadó Alcantara bevonattal rendelkezik, a kormányt bőr-Alcantara kárpit borítja.

A TT (245 LE) és TTS (320 LE) modellekhez is választható lesz 2021 második negyedévétől az Audi Sport GmbH által készített Bronze Selection nevű színcsomag. A műszerfal egyes díszei, az üléskárpit kontrasztos színe a bronz, ami megjelenik a 20 colos felniken is, illetve a karosszéria oldalára is ilyen színben fényezik fel a márkajelzést. A hűtőrácsot a TT-nél fényes, a TTS-nél mattfekete színűre fényezik.