Apró karbantartás miatt vitte Lamborghini Gallardo Spyderét egy műhelybe az osztrák tulajdonos, aki végül nem kapja vissza autóját, mivel azt az egyik szerelő elvitte egy körre, és totálkárosra törte azt.

A 29 éves Niklas Schwartz Rainbach közelében borította fel a rábízott autót, amikor a nedves aszfalton egy kanyarból kifelé menet túlságosan nagy gázt adott, és elveszítette uralmát az 520 lóerős motorral szerelt, összkerékhajtású sportkocsi felett. Az úton keresztbe csúszó sportkocsi megakadt a szalagkorlátban és felborult, a feje tetején pedig csúszott még egy keveset, mielőtt megállt.

Az autószerelő és a magát a média számára megnevezni nem kívánó 24 éves utasa megsérült ugyan, de megtagadták, hogy kórházba vigyék őket, úgyhogy a helyszínen látták el vágásos sérüléseiket a mentősök. A tűzoltók két járművel és 14 fővel érkeztek meg a helyszínre, kézi erővel borították vissza kerekére a sportkocsit, amit aztán autómentő vitt vissza a műhelybe az utasaival együtt. Nem tűnik nagynak a sérülés, de mivel a bukókeret deformálódott, az egész térváz javításra szorul, ami egyszerűen nem gazdaságos ebben az esetben. A rendőröknek elmondta a 29 éves fiatalember, hogy kisebb javításra került hozzájuk az autó, és egyszerűen nem tudott ellenállni a csábításnak, hogy vezethessen egy ilyen autót. Talán jobb lett volna ha nem a saját eszére hallgat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!