Egy prémiummárka extra szolgáltatásaihoz hozzátartozik a cégközpont közelében lévő múzeum is, és az új Giulia limuzinnal épp világhódító útjára induló olasz Alfa Romeo felújított épülettel várja a látogatók rohamát.

Hat emeleten, egyszerre 69 autót csodálhatnak meg a látogatók az aresei Alfa Romeo Museum-ban, ahol a gyönyörű járművek mellett még azokat az embereket is bemutatják, akik munkájukkal vagy versenyeredményeikkel öregbítették a 105 éves autómárkát.

A Timeline részben időrendben állítják ki az autókat, a Beauty a csodaszép karosszériákról szól, a pincében lévő Speed tárlat a műszaki fejlesztések és versenyautók részlege. A kijárathoz vezető úton a Temple of Victories csarnokon is át kell haladni, ahol az Alfa Romeo 10 legnagyobb versenysikeréről emlékeznek meg. Kedden zárva tart a múzeum, csütörtökön este 10-ig, egyébként 10-18 óra között várja a látogatókat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!