Hollandiában kínálják eladásra a lényegében nullkilométeres Mercedes 600-ast, amelyet eredetileg egy kaliforniai vásárlónak szállítottak le, aki a jármű átvételét követően levizsgáztatta, majd rögtön el is tárolta azt, és nem használta.

A jelenlegi tulajdonos pár évvel ezelőtt vásárolta meg a lényegében új autót, majd áthozatta azt Európába. Valamiért úgy döntött, hogy ő is levizsgáztatja a kocsit, emiatt javításokat végeztek a motoron, a hidraulikus felfüggesztésen és a belső téren is – az ezt tanúsító számlákat is megkapja a vásárló.

A 2007-ben megkapott holland műszaki vizsga is rég lejárt már, hiszen a javítások ellenére az új tulajdonos is csak eltárolta az autót, amelytől most azért válik meg, mert a hirdetés szerint eladják azt a pajtát, ahol az autót tárolja. Se vételárat, se irányárat nem írnak az autónak, amelyet egészen biztosan nem adnak olcsón, bár sok típustársánál a híres korábbi tulajdonos srófolja fel az árat, ami jelen esetben hiányzik. Bár nullkilométeres Mercedes 600-asból sincs sok…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!