Még pénteken történt a baleset a francia A12-es autópályán Bailly közelében, amikor a hat darab méregdrága sportkocsival megrakott autószállító tréler az oldalára borult. Miközben maga a teherautó az út szélén feküdt, a rajta szállított autókból a folyadékok az úttestre ömlöttek, úgyhogy le kellett zárni az autópályát.

Pillanatok alatt 5 kilométeres dugó alakult ki, és az autósok nagyon dühösek voltak azért, mert nem tájékoztatták őket időben a balesetről, több százan órákon át rostokoltak az úton úgy, hogy semmiféle információt nem kaptak – se a helyszínen, se a rádiókon keresztül. Volt, aki péntek délután 17-21 óra között álldogált egy helyben autójával.

A balesetben a kamion mellett két darab Lamborghini Gallardo, egy Ferrari F430-as, egy Shelby GT500-as Mustang, egy Porsche Cayman, egy Porsche Cayenne, egy Porsche 911-es, egy Aston Martin V8 Vantage károsodott, ránézésre minden egyes autónál jelentős az anyagi kár. Az autók egyébként egy Sprint Racing nevű, szuperautó-vezetési programokat kínáló cég tulajdonában vannak. Baleset okáról nincsenek információk, ahogy az se ismert, történt-e személyi sérülés.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!