A karácsonyi vásár előzeteseként mindössze egy munkanapra vendégeskedett egy Bugatti Veyron egy francia szupermarketben, Mundolsheim városában. Az ötlet az volt, hogy a vásárlók közel mehetnek az autóhoz, és fényképezkedhetnek vele.

Igazi gondot csak az autó be- és kijuttatása jelentette. A gazdasági kijáraton kellett behajtani az autóval az üzletbe, majd a mirelit- és takarítórészlegen át lavírozva került végleges helye, a karácsonyfa alá a Bugatti Veyron.

A reggeli nyitás előtt és az esti zárás után közlekedtek az autóval a sorok között, az egyes fordulókban ypszilonozni is kellett, hiszen a Veyron fordulókörét nem szupermarketek belsejére szabták. Ennek megfelelően 1 órába telt, amíg az ajtótól a pódiumig eljutott a Bugatti. Voltak olyanok, akik a parkolóban, egy lakóautóban éjszakáztak, csak hogy elsőként lássák az autót – arról nincs hír, nem volt-e párhuzamosan akciós tévé.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!