A felvétel úgy indul, hogy a rendőrségi kisbusz első tengelyével már túljutott a lépcsőn, de a hátsók még a felső szinten vannak. Ha itt segítséget kért volna emberünk, akkor még menthető lett volna a helyzet, hiszen két deszka és egy vontatókötél segítségével szabadulhatott volna szorult helyzetéből a jármű. De sofőrünket nem ilyen fából faragták, hanem rendőrből.

Lesz, ami lesz alapon 1:40 magasságában megindul előre, és azzal a lendülettel lebontja a lépcsőt. Ekkor jön egy kis tanakodás, majd 2:30 magasságában már bekapcsolt kék villogóval fejezi be a lépcső bontását emberünk. Majd jön a távozás, amely során (4:15-től látható) egy másik, kicsit ritkásabb lépcsősort is megrongál a Mercedes Sprinter rendőr sofőrje. Aztán a kilazult járólapot visszateszi a lépcső peremére, hogy a legközelebbi gyalogos jó eséllyel megbotoljon-elessen a laza lépcsőlapra lépve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!