2019-ben ünnepli 80 éves évfordulóját a Continental név, ebből az alkalomból a Lincoln elkészítette a 80th Anniversary Coach Door Edition elnevezésű különszériát. A jövőre legyártandó nyolcvan darab autót a sorozat legemlékezetesebb, a hatvanas években kínált szériája ihlette, egészen pontosan az egymással szembe feltáruló ajtókat vették át onnan.

A Cabot Coach Builders műhely készíti az autókat, amelyeknél az ajtók nyitásirányának megváltoztatása mellett a tengelytávolságot is megnyújtják 15,2 centivel. A Black Label belsőt, azaz széles konzollal elválasztott hátsó üléseket kap az összes példány, a tároló mellett táblagép-tartó és vezetéknélküli töltést biztosító felület is van a könyöklőben.

Természetesen a legdrágább Continental az alapja az ünnepi szériának, tehát a motortérben 3,0 literes V6-os biturbó található 400 lóerővel, aktív zajkioltás növeli az utasok kényelmét. Jövő nyáron adják át az első példányokat a megrendelőknek, de 2020-ban is gyártanak majd néhányat ebből a különleges autóból – akkor nem a nyolcvanadik születésnap, hanem a típusnév búcsúztatása lesz az apropó, hiszen a szabadidő-autókra való átállás nem kíméli a Ford luxusmárkáját sem…