Hetain Patel nemrég kezdte a művész-életet, a képen látható még csak a harmadik alkotása, amely igazi családi együttműködésben készült el annak az 1988-as Ford Fiestának a feláldozásával, amelyet 17 éves korában kapott meg használatra. Édesapja és testvére segített a nagy átalakításban.

Az autó felett eljárt az idő, de a roncstelep helyett más sorsot szánt neki a fiatalember, aki egyébként az először 1984-ben bemutatott Transformers rajzfilmek, képregények és újabban mozifilmek franchise nagy rajongója. A Fiesta alkatrészeinek és néhány extra elemnek a felhasználásával alakították ki az ülő robotot – a forma leginkább a szűkös garázsnak köszönhető, ahová be kellett férnie az alkotásnak.

Szerencsére Hetain Patel édesapja ért a fémmegmunkáláshoz, hiszen egy karosszériaépítő cégnél készít halottas autókat és egyéb átépítéseket, testvére, Pritum pedig mérnöki tudásával segített leginkább. Az eredményre már le is csapott egy francia galéria, ahol december 22-ig van kiállítva a garázsban készített Transformer.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!