Idestova 17 éve van gyártásban a Spyker C8-as sportkocsi, és még mindig számít rá a holland manufaktúra. Hamarosan érkezik az alaposan áttervezett Preliator változat, addig is különleges megjelenéssel búcsúzik az utolsó három darab C8 Aileron, amelyek LM85 névre hallgatnak.

Egyfelől különleges festést kapnak, S alakú motívummal, fekete-piros, piros-fekete és fekete-arany színkombinációval, egyébként pedig alumíniumból készített szélesítéseket kapnak a kerékjáratok. Ezeket látható szegecseléssel rögzítik a sárvédőkhöz, amelyeken szintén látható szegecseket helyeznek el. Az utastérben a külsővel harmonizáló színű bőrkárpit és a Chronoswiss óragyár által készített műszerek teszik különlegessé a hangulatot.

A motortérben a régi, 4,2 literes Audi V8-as kompresszoros változatát szerelik 525 LE/600 Nm teljesítménnyel, ehhez 6 fokozatú ZF automatikus váltó csatlakozik. Mindez 3,9 másodperces 0-100 km/h-s gyorsulásra elég, a csúcssebesség 322 km/h. A vételárat csak komoly érdeklődőknek árulják el.