Rijádban már megmutatták a GFG Style 2030 elnevezésű akkumulátoros-elektromos terepjáró sportkocsijának prototípusát a legfelsőbb méltóságoknak, a névválasztás is a közel-keleti ország hasonló nevű programjára utal – az olajtól való függőséget akarják csökkenteni az ipar fejlesztésével. Maga az autó úgy néz ki, mint egy megemelt szuperautó, alumínium vázra építették fel a karbon karosszériát.

A villanymotorok száma nem ismert, ahogy az összteljesítmény sem, de azt elárulták, hogy 3,5 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órás tempóra az összkerékhajtású kupé, amelynek 200 km/óra az elektronikusan korlátozott végsebessége – a futóműnek köszönhetően ezt nemcsak aszfalton, de terepen is tudja a gép. Akkumulátor-kapacitás helyett annyit mondanak, hogy egy feltöltéssel 365 km-re képes eljutni a GFG Style 2030.

Az olasz dizájnerek szerint a sivatag ihlette a megjelenést, egészen pontosan az a rész, ahonnan még látszanak Rijád felhőkarcolói, a zöld-fekete színek Szaúd-Arábia zászlójáról származnak.