Teljesen újak a vesék a BMW felfrissített 6-os sorozatának orrán, igaz, a körvonal és a méret is változatlan maradt, de az eddigi 10 helyett immár csak 9 pálca osztja ezeket függőlegesen.

Ezen felül immár szériában kapja a kupé, kabrió vagy Gran Coupé a teljesen LED-es fényszórót, az alsó légbeömlő nyílás formája új, felső peremén LED-es ködlámpák találhatóak. Átalakították még a külső tükrök formáját, ide költöztek az oldalsó irányjelzők is, és persze a színpalettán is találunk több új árnyalatot.

Az utastérben lévő változások is minimálisak, a középkonzol immár fekete fényezést kap, és mindenhol LED-ek világítanak. Gyarapodott a szériafelszerelések listája, a navigáció és a távolságtartó tempomat is itt van a fedélzeten, felár ellenében új, kétszínű bőrkárpitok kérhetőek. Műszakilag nincs semmi újdonság, változatlan motorpalettával folytatja a sorozat, amely egy kicsit alacsonyabb fogyasztású lett. A Detroiti Autószalonon lesz először megtekinthető a felfrissített BMW 6-os, amelynek forgalmazása nem sokkal ezt követően indul.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!