Csak most kezdi meg világhódító útját a Hyundai N-technikája, hiszen az elsőként ebben részesülő i30-as Európának készül. A sorban következő Veloster azonban globális modell, különösen az Egyesült Államokban remélnek sok vásárlót.

Kívülről könnyen felismerhető a forró változat, hiszen egyedi első lökhárítót kap, mélyebbre húzzák a küszöbburkolatokat, a 18 vagy 19 colos felnik is exkluzívak. Hátulról nézve légterelő, diffúzorbetét és nagy átmérőjű kipufogócsövek árulkodnak az N kivitelről. Az utastérben a megszokott sportos elemeken felül kék hangulatvilágítás jelenti az újdonságot.

A Hyundai Veloster N csak az erősebb, 275 LE/352 Nm teljesítménnyel kapja meg a 2,0 literes turbómotort. Módosítják az első futóműgeometriát, az elektromos kormányszervot, hátul toronymerevítőt építenek be, és alapfelszerelés az elektronikus lengéscsillapítás. Az ulsani üzemben szeptemberben indul meg a Hyundai Veloster N gyártása, az Egyesült Államokban még az idén a kereskedésekbe kerül az újdonság, Európában 2019-ben várható az érkezése.