A Shift 2 Unleashed új grafikus motorjával és a látvány terén eszközölt fejlesztéseivel új szintre emeli a forradalmian valószerű vezetési élményt; újdonságai a sisakkamera-nézet, az éjszakai vezetés és a pálya, illetve az autók valószerű elhasználódása.

Az új epizódot a kritikusok világszerte elismeréssel fogadták; a PlayStation: The Official Magazine és az Official Xbox Magazine egyaránt 9/10-es értékelést adott neki. „A Team Need for Speed pilótáival való együttműködés lehetővé tette, hogy nagyon is valódi tapasztalatok birtokában fejlesszük tovább a program jellemzőit; ezek a változások a játékélmény egészére pozitív hatást gyakoroltak. Az olyan sosem látott újdonságok, mint a sisakkamera, tovább vékonyítják a választóvonalat szimuláció és valóság között.” – nyilatkozta Marcus Nilsson, a Shift 2 Unleashed ügyvezető producere.

Minden korábbinál jobb és valósághűbb élményt nyújt a Shift 2 Minden korábbinál jobb és valósághűbb élményt nyújt a Shift 2

A SHIFT 2 UNLEASHED világszerte elérhető Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszer, PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszer és PC platformokra. További SHIFT 2 UNLEASHED információkért keresd fel a játék weboldalát: www.electronicarts.hu/shift2, csatlakozz a rajongótáborhoz a Facebookon: www.facebook.com/needforspeed.hu.