Szeptembertől a német vetélytársak kínálatában már régóta, a franciák esetén pedig újabban megtalálható tárgyalóbusz belsővel is lehet majd rendelni a Renault Trafic és az Opel Vivaro modelleket. Annak köszönhető a kínálat bővülése, hogy az utastér hátsó felében síneket helyeznek a padlóba, amelyhez aztán különféle üléseket lehet csatlakoztatni.

Alaphelyzetben marad a háromszemélyes középső üléspad, azonban ez már tologatható előre-hátra. Aztán kérhető olyan középső sor, amelyben két ülés és egy, kihajtogatható asztalt tartalmazó konzol van. Ennél az ülések hátrafordíthatóak, így egy ötszemélyes tárgyaló jön létre a hátsó traktusban. A Spaceclass ezen a sokoldalú belsőn kívül több USB csatlakozási lehetőséget, 17 colos könnyűfém felniket és LED-es olvasólámpákat is ad, a műszerfalra a legújabb generációs, 7 colos képátlójú érintőképernyős fejegység rendelhető. Az Opel Vivaro esetén is elérhető lesz az újfajta belső, szintén szeptembertől.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!