Két új modellel bővíti a C-HR választékot a Toyota Európában, ezek közül a C-hic nevű kivitel kerül először a kereskedésekbe. Ennél kétszínű a fényezés, csak itt választható az Oxide Bronze nevű szín, egyediek a 18 colos, tíz duplaküllős könnyűfém felnik, az utastérben kétszínű bőrkárpit, elektromos állítású első ülések és szürke tetőkárpit teremt sikk hangulatot.

Csak jövőre lesz elérhető a C-HR GR Sport változata, amely fekete karosszériadíszeket kap – legyen szó fényezésről vagy krómdíszekről –, kétszínű fényezéssel, csak itt lesz elérhető a Dynamic Grey nevű szürke szín. Az egyedi 19 colos felnikre 225/45-ös Continental Premium Contact 6 abroncsokat szerelnek, amelyek jobb tapadást nyújtanak változatlan gördülési ellenállás mellett.

A legnagyobb változást az jelenti, hogy közvetlenebb áttételezésű kormányzást és egyedi futóműhangolást kap a Toyota C-HR GR Sport, utasterében Alcantara vagy bőrkárpit és Colol Silver nevű betétek találhatóak. A GR motorindító gomb mellett a digitális kijelzők is egyedi grafikát kapnak.