Semmi eget rengető dolog nem történt a Lamborghini Gallardo modellfrissítése során, kívül épp csak lecserélték az első és a hátsó lökhárítót, amelyek stílusban az épp aktuális, nagyon szögletes formai irányzathoz igazodnak. Azért a nagy óvatoskodás, mivel a Gallardo az eddig eladott 13 000 példánnyal a márka eddigi legnépszerűbb autója.

Megnövelték még a motortérből távozó levegő útjának méretét, hogy javítsák az erőforrás termikus egyensúlyát. Új a 19 colos, fekete fényezésű-polírozott Apollo alufelni is, amelyet alapáron adnak. Természetesen rengeteg egyéb kiegészítőt lehet vásárolni, köztük van a Style csomag, amelynél feketére fényezik a spoilerek egy részét.

Van még egy új modell, az Edizione Tecnica változatban az eddigi Superleggera és Performante tudását egyesítik, mindezt megfejelik egy hatalmas hátsó szárnnyal, karbon-kerámia fékekkel és három egyedi karosszériaszínnel: Nero Nemesis (mattfekete), Arancia Argos (narancs) és Bianco Canopus (mattfehér).

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!