Nem tisztázottak a baleset körülményei, egyelőre annyit tudni, hogy az Edo Competition tuningcég által az FXX versenyautó szintjére hozott Ferrari Enzo Ferrari szuperautót a tulajdonosa, egy bizonyos Zahir Rana luxusautó-kereskedő vezette a Targa Newfoundland versenyen, amikor az Atlanti Óceánba kormányozta autóját.

Nem aprózta el a dolgot az Edo tuningos Ferrari Enzo Ferrari tulaja, rögtön az Atlanti Óceánba vezette autóját Nem aprózta el a dolgot az Edo tuningos Ferrari Enzo Ferrari tulaja, rögtön az Atlanti Óceánba vezette autóját

A hírek szerint a sofőr és utasa ki tudott úszni a partra, és gyakorlatilag sérülés nélkül megúszták az esetet, és állítólag az autónak is csak az egyik fényszórója tört be – no persze azon kívül, hogy vízkáros lett. A másfél millió dollárra saccolt érték miatt várhatóan kiszárítják és újrakábelezik majd az autót, a karbon karosszériának még a sós víz se árt.

Az autó túl fogja élni, de nem lesz olcsó a mutatvány Az autó túl fogja élni, de nem lesz olcsó a mutatvány

A cikk végére még itt egy videó arról, amikor az autó még szebb napokat látott, és és egy CF18-as vadászgéppel versenyzett egy katonai támasztponton.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!