Jelenleg szuperautót kínál az Automobili Pininfarina, de az olaszok célja, hogy teljes kínálattal rendelkező luxusautó-gyártóvá alakuljon. A kínálatban lesz majd szabadidő-autó is, a Pura Vision SUV nevű tanulmánnyal pedig azt mutatják már most meg, hogyan fog kinézni a pár éven belül várható szériaautó. Viszonyítási alap híján a méretek árulkodnak arról, milyen nagy járművel van/lesz dolgunk, a hossz 5215 mm, a szélesség tükrökkel együtt 2147 mm, a magasság 1641 mm.

A kocsi orrát és a sárvédőit a Pininfarina által tervezett 1947-es Cisitalia inspirálta, utóbbi volt az első személyautó, amely bekerült a New York-i Museum of Modern Arts gyűjteményébe. Vékony menetfények és lámpák világítanak, viszonylag kis méretű az üvegház – ahol nagy méretű, ívelt üvegpaneleket használnak -, a gyöngyházfehér fényezés a látható karbon elemekkel kontrasztos, a 23 colos felniket mattfeketére fényezték.

Egymással szembe nyíló ajtókon át közelíthető meg a 2+2 személyes utastér, ahol a luxusyachtok világa által inspirált berendezéssel találkozunk. Az első ülések lebegni látszanak azáltal, hogy azokat a középső konzolhoz rögzítik, nincsenek lábaik, az ülésekbe épített hangszórók minden utasnak külön hangbuborékot csinálnak, így azok egymás zavarása nélkül múlathatják az időt. Különféle bőrök, szövetek, alumínium és karbon fedi az utastér részeit,