A The London Taxi Company a Kahn Design tuningcég segítségével készítette el a TX4-es modelljét búcsúztató Last of Line Edition szériáját, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy Rolls-Royce stílusban alakítják át a gépeket. Az ügyfél a luxusmárka fényezései közül választhat akár kétszínű kombinációt is, egyébként pedig a hűtőrács-betétet cserélik függőleges krómpálcákra.

Az utastérben gyémántvarrású bőrrel bevont ülések, zongoralakk-fekete belső díszek és az elmaradhatatlan csillagos égbolt tetőkárpit jelentik az újdonságot. A Kahn Design cég ezen kívül még a 2,5 literes VM Motori turbódízel teljesítményét is megnöveli, de nem árulják el, mennyire. Egyébként mivel sok, a taxik számára kötelezően előírt felszerelés kikerül az autóból, a TX4 Last of Line Edition kivitele nem alkalmas üzletszerű személyszállításra.

Az autók utasterében elhelyezett nagyméretű fémplaketten felsorolják azoknak a munkásoknak a nevét, akik a konkrét autón dolgoztak. Az öt autóból hármat már eladtak, egyet árverésen értékesítenek, szóval már csak egy szabad préda.