Novemberben indul Atlanta városában (itt található az észak-amerikai forgalmazó székhelye) a Porsche Passport nevű előfizetés próbaüzeme, annak sikerétől függően bővítik majd annak elérhetőségét – egyelőre az Egyesült Államokon belül gondolkodnak, de nincs kizárva a nemzetközi terjeszkedés.

Egy 500 dolláros regisztrációs költséget követően havi 2000 dollárért 8 autótípushoz kap hozzáférést az előfizető, ezek között a 718 Boxster és Cayman S, a Macan S és a kis motoros Cayenne is ott van. A havi 3000 dolláros előfizetésért már 22 típus közül lehet választani, köztük a 911 Carrera S-sel, a Panamera 4S-sel, a Macan GTS-sel és a Cayenne S E-Hybriddel. A megfelelő alkalmazással választhatja ki az ügyfél, mikor és hova szállítsák le a Porsche emberei a kiválasztott autót, előre is lehet foglalni, így például az is megoldható, hogy az üzleti ebédre Panamerával megy az ember, este pedig 911-est használ. Részleteket a http://www.porschepassport.com/ weboldalon lehet találni az új szolgáltatásról.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!