Miskolci és nyíregyházi Nissan kereskedéssel is rendelkezik a győztes Balogh Autóházak Kft. Miskolci és nyíregyházi Nissan kereskedéssel is rendelkezik a győztes Balogh Autóházak Kft.

A Nissan 2003-ban alapította a Nissan Sales & Service Way díjat, hogy kitüntesse az értékesítésben és a vevőszolgálatban legjobb ügyfél-elégedettségi eredményeket elérő márkakereskedőit. Ez egyébként nem más, mint azoknak az irányelveknek és normáknak a gyűjteménye, melyek célja, hogy a vevők a lehető legjobb élményekkel gazdagodjanak bármely Nissan látogatásuk során.

További érdekes vonatkozás hazánk számára, hogy idén a díj Budapesten került átadásra a közép- és kelet-európai régió két legjobb márkakereskedőjének. A Csehországból, Szlovákiából és Magyarországból álló régióban a Balogh Autóházak Kft. (Miskolc és Nyíregyháza) lett a 2010-es nyertes. Az átadás november 19-én különösen ünnepélyes keretek között zajlott a St. George Residence & Hotel különtermében, ahol az est fényét Szentpéteri Csilla zongorajátéka emelte. A program keretében a díjazottak részt vettek a másnapi budapesti városnéző túrán és egy előadáson a Nemzeti Operaházban.

Budapesten adták át az NSSW díjakat a magyar győzteseknek Budapesten adták át az NSSW díjakat a magyar győzteseknek