Kivételes módon kamera nem örökítette meg a képeken látható Porsche 911-es újautó meglehetősen rövid földi pályafutásának végét, pedig az Oroszországban ért véget.

Egészen pontosan Barnaul városában, ahol egy reménybeli vásárló vitte el próbaútra a Porsche 911 Carrera S típusú sportkocsit, egy négyautós konvoj tagjaként – a roadshow keretén belül új vásárlókat szeretett volna szerezni a gyár. Értékesítő nem volt a fedélzeten, ellenben a potenciális vásárlójelölt 27 éves ismerőse foglalt helyet az anyósülésen.

Aztán az egyik kanyarban besokallt az autóval, és leesett vele a töltésről úgy, hogy az autó végül a kerekekén állt meg. A sofőr sérülés nélkül megúszta, utasa agyrázkódást szenvedett és egyelőre vizsgálják az orvosok, nem sérült-e meg a nyaki gerince. Az autó menthetetlen, jól illusztrálja a kár nagyságát, hogy miközben a felnik sértetlenek maradtak, a féktárcsákból darabok törtek le.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!