ram2

Mexikóban nincs jelen névleg a Fiat márka, például a mifelénk Tipo néven kínált lépcsős hátú autót is a konszernhez tartozó Dodge márka árulja Neon néven, de még a korábbi lépcsős hátú Siena is megvásárolható Vision-ként. A Brazíliában az ottani Uno alapján készített Fiorinonevű dobozos befejezésű kisautó se Fiatként megy Mexikóba, hanem a Ram márka kínálatát gyarapítja – a mifelénk a Škoda által használt Rapid néven.
ram1
Egyféle motorral, 1,4 literes, 84 lóerős nyolcszelepessel lehet majd megvásárolni a kisteherautót, amelynek egyébként gazdag lesz a felszereltsége, hiszen az összesben lesz légkondicionáló, szervokormány, elektromos ablakemelő, rádiósmagnó, két légzsák és blokkolásgátló. Megjelenésében annyi az eltérés a Fiat-eredetihez képest, hogy a kocsi oldalát védő műanyag betétben is a Rapid név olvasható, illetve hogy csak s kizárólag fehér színben kínálják. A Ram Promaster Rapid vételára 219 800 peso, azaz 2,87 millió Ft.

ram3

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!