Január 22-én kezdi meg a Toyota Corolla Fielder kombi alapján készített Riyugi Wagon forgalmazását a Mitsuoka, amely a hagyományos recept szerint a cserélhető karosszériaelemeket retrós megjelenésű darabokra cserélik és a hátsó rész megjelenését is átalakítják.

A manufaktúra egyébként a összes, japán belpiacos Corolla kombit átépíti, ennek megfelelően az alapváltozat szerény, 1,5 literes benzinmotort kap 5 fokozatú kézi váltóval és összkerékhajtással, de van 1,5-ös motorral és összkerékhajtással szerelt automata változat is, a csúcsmodell a benzin-elektromos hibrid.

A gyári színekhez passzolva készíti el új karosszériaelemeit a Mitsuoka, így a Riyugi Wagon is 7 színben választható. Az utastérben nincs változás a szériaállapothoz képest, még a betéteket se fóliázzák famintával; aki igazán különleges autóra vágyik, annak muszáj lesz még egy-két kört futni a tuningcégeknél.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!