Úgy módosítja  Honda CR-Z hibrid sportkupé megjelenését a Honda, hogy az első-hátsó lökhárítóba egy hatalmas méretű, a karosszériától eltérő színű műanyag pengét helyez el, ezen kívül piactól függően teljesen LED-es fényszóró is lesz; az Egyesült Államokban az ár alacsonyan tartása miatt maradnak a régi lámpa.

Műszaki oldalról annyi az egyedüli változás, hogy 1 collal nagyobb, immár 15 colos féktárcsái vannak az autónak, az 1,5 literes benzinmotor-villanymotor erőforrás rendszerteljesítménye továbbra is 130 lóerő.

Az utastérben vannak igazán érezhető változások, először is megszüntették a karos kéziféket, mert kellett a hely az ülések között elhelyezett könyöklőnek, ezen kívül olyan audiorendszert kap a Honda CR-Z felár ellenében, ami egyfelől aktívan kioltja a zavaró hangokat, másfelől képes ráerősíteni a benzinmotor hangjára. Japánban októbertől kapható a megújult hibrid sportkocsi.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!