Új termékkel bővül a Citroën Lifestyle-butikjának kínálata, a Martone Cycling kerékpárgyártó készítette el a „Rider The Citroënist by Martone” kerékpárt, amelynek megfelelő bemutatásáról az autógyártó dizájnerei gondoskodnak, akik különleges szállítóautót készítettek ehhez. A Genfi Autószalonon bemutatkozó SpaceTourer Citroënist tanulmány mindent megkap, amit csak a gyár illetve partnerei a típushoz kínálnak.

A német Pössl cég lakóautó-átépítése jelenti az alapot, ennél a felnyitható tető alatt van két ágy, illetve az első ülések is hátrafordíthatóak, a biztonságos haladásról a Dangel-féle összkerékhajtás gondoskodik – a 150 lóerős dízelmotor hajtja a kerekeket. Mindezt megfejelték egy olyan fekete mintás díszítéssel, ami az utastérben is felbukkan.

Az üléselrendezés rendhagyó, a két első ülés mögött a jobb oldalon van egy-egy fotel, így a baloldalon kényelmesen lehet szállítani a kerékpárokat. A tetőből lehajtható monitoron lehet internetezni vagy TV-t nézni. A „Rider The Citroënist by Martone” kerékpárt egyébként 950 euróért árulják, a SpaceTourer Citroënist lakóautó egyedi darab.