Egy fiatal hölgy vezette a lopott fehér szabadidő-autót, amely annak ellenére folytatta a menekülést a rendőrök elől, hogy azok a veszélyes vezetés miatt felhagytak a kergetésével – a kérdéses övezetben lévő járőröknek szóltak, hogy figyeljék, merre tart az autó.

Szóval annak ellenére, hogy nem követték szirénázó rendőrautók, a hölgy 130 km/órás tempóval száguldott Kansas városában, stoptáblákon és piros jelzéseken is áthajtott. Az egyik kereszteződésben egy balra forduló teherautó mellett akart balról elhaladni, ekkor azonban elveszítette uralmát az autó felett, és egy tűzcsapnak ütközött, majd behajtott az utcasarkon álló épületbe.

Utóbbinak jelentős része beomlott a becsapódást követően. Csodával határos módon az autótolvaj csak könnyű sérüléseket szerzett, ugyanez nem mondható el az épületben tárolt veteránautókról, amelyek közül több is megsemmisült, a maradékot pedig egyelőre nem tudni, hogyan lehet majd kimenteni – statikai szakértő fogja felmérni a húszas években épült egykori Ford-kereskedés  állapotát.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!